Proizvodnja profesionalne ugostiteljske opreme - rashladnih i termičkih uređaja, kao i „Inox“ proizvoda osnovna je delatnost ove uspešne privatne kompanije čijem osnivanju je prethodio dugogodišnji rad u ovoj oblasti.

Za samo 10 godina svoga postojanja, kvalitetom, brzim rokovima isporuke te širokom paletom svojih proizvoda, „Frigo bel“ je stekao veliki broj komintenata, a njegovi uređaji danas se nalaze u pekarskim, ugostiteljskim i trgovinskim radnjama širom Srbije.

Poznata imena naše prehrambene industrije kao što su „Zlatiborac“, „Slatko srce“, pekare „Kiflovski“, jedni su od mnogih zadovoljnih klijenata kompanije „Frigo bel“.

  • Osnovu „Frigo bel“ proizvodnog programa čine:
  • RASHLADNI UREĐAJI: vitrine, ormani, stolovi, mlekarice, šankovi
  • TERMO PROGRAM: tople vitrine, topli sto, pica peći, roštilji na plin i struju, profesionalni šporeti ( plinski i električni ) za ugostiteljstvo, friteze, palačinkarnice, roštilji ( na plin, ćumur i struju ), tosteri.
  • “INOX” program ( neutrala): stolovi, sudopere, etažne police, kasa pultevi, viseći elementi, hauba, hlebare za hleb i pecivo.

Rok izrade svakog proizvoda je 7 dana, od materijala po želji kupca, a za svakog kupca obezbeđen je i transport ( do 60 km udaljenosti), montaža i servis, kao i garantni rok od 12 meseci.

Pozivamo Vas da se i sami uverite u kvalitet njihovog rada, postojanost i funkcionalnost proizvoda, te da ukažete poverenje timu mladih profesionalaca sa iskustvom dužim od jedne decenije.

Mob 063/553-274, 064/32-09-247 Tel/fax: +381/22-433-781 E-mail: frigobel2@gmail.com frigobel.ruma@hotmail.rs Rumska 12, Voganj, 22400 Ruma, Serbia